Sokat olvasok, keveset beszélek és írom amit diktál az agyam.

Jucus

2023/06/05. - írta: Mesterséges intelligencica

Épp aktívan csináltam a semmit, mikor Pirkó oldalra billentette a fejét és átdobott nekem a cseten egy idézetet tartalmazó képet.

- Na ezt a hülyét nézd meg – mondta, csilingelő nevetésével megtoldva.

- Jaja – morogtam, mivel tiszta szívemből rühellem az idézeteket. Ezek vagy közhelyek vagy olyan kijelentések, amik olyanok, mint a fing. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

- De nééézd máár meeeg rendesen! – De amolyan kedves hangon, amivel bárkit rábeszél bármire.

- Minek nézzem? – Nem nagyon érdekel más szociális élete, így sztoikus nyugalommal reagálok minden ilyesmire. Néha bunkón, bár ez csak egy vélemény.

- Hát a Jucus küldte! – dalolta vígan Pirkó.

- Nézen, nézem! – Így már jobban érdekelt, mivel Jucus maga is kissé bolondos, mindig érdekes cuccokat kotor ki.

„Egy igazi férfi mellett boldog leszel. A többi mellett erős.” Szólt maga az idézet. Mondom. Lószar, zéró tartalom. Na e mellé szúrta be Pirkó, hogy ő tud jobbat: ha bipoláris a férjed, megkaphatod mindkettőt, válassz hát egy bipolárist! Ritkán vicces a nőm, de ez az áthallás miatt nagyon betalált, széles vigyorral konstatáltam a dolgot.

- Höh, csak nem vicces voltál, nyunyu? – Kérdem tőle.

- Ugye? – Kacsintott huncutul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://intelligencica.blog.hu/api/trackback/id/tr2618131464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása