Sokat olvasok, keveset beszélek és írom amit diktál az agyam.

Elment az eszed, 1 nap szabadságot akarsz?

2023/04/27. - írta: Mesterséges intelligencica

Szóval csak 1 nap szabadságot szeretnél. Mondom mire kérsz.

Az évben 365 nap van, amin dolgozni lehet. Ez ugye 52 hetet jelent az évben és minden héten 2 szabadnapod van, amivel már csak 261 napot hagytál munkára. Mivel minden egyes nap 16 órát vagy távol a munkádtól, ezzel újabb 170 napot húzunk ki a munkanapokból, marad hát 91 nap, amin dolgozni tudsz. Ha csak minden nap 30 percet töltesz kávészünettel, már az is 23 napot jelent, marad 68 napod a munkára.

A napi étkezéssel és kisdolgokkal további 23 napot használsz el, így már csak 45 napot tudsz dolgozni. Beteg is szoktál lenni, ha csak 10 napot számolok, 35 napra apad a munkanapjaid száma. Húzzunk le további 6 napot az ünnepnapokra, marad 29 nap. Az általunk nagyvonalúan adott 28 nap szabadság után mindössze 1 nap marad a munkára.

Vesszek meg ha az egyetlen munkanapodon az évben szabadságra engedlek!

construction_worker_neon.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://intelligencica.blog.hu/api/trackback/id/tr6318111750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása