Sokat olvasok, keveset beszélek és írom amit diktál az agyam.

A pedofil köztársasági elnök esete

2024/02/07. - írta: Mesterséges intelligencica

Eddig soha, egyetlen alkalommal sem írtam politikai témában, bár ez a téma inkább társadalmi, mint politikai kérdés.

crying.jpg

Egy kicsi közép-európai ország Köztársasági Elnöke egy pedofil vádakkal elítélt köztörvényes bűnözőt kegyelemben részesített, így felmentette a vádak alól. Erre semmilyen magyarázat nem elfogadható, az őt jelölő párt, az őt támogatók és tenmaga részéről sem. Egyszerűen ennek nincsen vitaalapja, nincsen vagy nem lehet olyan társadalmi réteg, se konzervatív se liberális, aki bármilyen szintű vitára bocsáthatná ezt a témát.

Gyermekeink védelme olyan ősi ösztön, melyet semmi nem bírálhat felül és gyermekeink jogainak megsértése és bántalmazása most és mindörökké tilos, legyen szó családi vagy köztörvényes szellemi vagy testi bántalmazásról.

Jómagam bántalmazó családban nőttem fel és lassan 50 éve hordom magammal megnyomorításom terheit. 4 gyermek apja vagyok és az életemet adnám értük. Az említett Köztársasági Elnök cselekedete olyan mély indulatokat váltott ki előlem, ami végletekig nyugodt természetemmel nem összeegyeztethető. Már már szégyellem magamat, hogy egy ember ilyen indulatot tudott kiváltani belőlem. DE. Szerintem érthető.

Ezért kérek mindenkit, ne vitázzunk ezen, az adott közép-európai ország Köztársasági Elnöke szépen csendben mondjon le, nem várunk semmilyen magyarázatot. A pedofil elítélt pedig kerüljön vissza a börtönbe, immáron azokkal együtt, akik a kegyelmét kérték és engedélyezték.

Pont.

Értik? PONT.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://intelligencica.blog.hu/api/trackback/id/tr7018320313
süti beállítások módosítása